Fysiotherapeut

  • Sport blessures
  • Tilblessures (gewicht heffen bv)
  • Dry-needling
  • Aanhoudende chronische pijn

Aidan maakt gebruik van zijn kennis in de fysiotherapie, psychologie en sport. Zijn behandelingen kenmerken zich door kennis en kunde op deze gebieden samen te brengen tot een efficiente totaalbehandeling.
Hij heeft veel ervaring opgedaan in tal van Ierse ziekenhuizen. Hij is zeer bekwaam op het gebied van neurologie, orthopedie, musculoskeletaal, ouderenzorg, respiratoir, ICU, hartrevalidatie en gewichtsbeheersing.

Hij heeft een sterke interesse in de samenwerking van lichaam en geest. Aidan heeft daarom in 2019 een pre-master psychologie aan de Universiteit Twente afgerond. Hij probeert psychologisch inzicht te integreren in zijn fysiotherapeutische behandelingen.  Aandacht voor elke patiënt in zijn gehele context!

Aidan is zijn hele leven betrokken geweest bij sport, waaronder Gaelic voetbal, zwemmen en atletiek. Aidan is een fervent gewichtheffer en is onlangs begonnen met CrossFit.
Hij kan uw tiltechniek analyseren en verbeteren. Dit doet hij door fysiotherapie te combineren met sportinzicht.

Aidan is in 2020 afgestudeerd in fysiotherapie aan Saxion Hogeschool, Enschede. Daarna werkte hij in Dublin (Ierland) in een privépraktijk waar hij musculoskeletale en orthopedische aandoeningen behandelde. Het leven in Nederland beviel hem echter zo goed dat hij terugkeerde!

Aidan staat voor u klaar om u te helpen met uw klachten!

Maak een afspraak of neem contact met ons op