sjoerd-portret

T: 06-49312232

E: sjoerd@fysiocentrumamsterdam.nl

BIG-nummer: 39921611804

Fysiotherapeut

  • Medical taping cursus Fydalo
  • Roeiblessures
  • Sportgerelateerde klachten

Mijn naam is Sjoerd Gastelaars en ik woon in Amsterdam.
Ik heb mijn studie fysiotherapie gevolgd aan THIM van der Laan in Nieuwegein. Ik heb mijn studie volgens een versneld traject gevolgd waardoor ik binnen 3,5 jaar klaar was in plaats van de standaard 4 jaar.
Naast mijn studie heb ik veel tijd gestopt in roeien. Eerst door 3 jaar zelf actief te zijn als wedstrijdroeier en de laatste 4 jaar als trainer/coach van wedstrijdploegen bij de G.S.R. Aegir in Groningen.

Mensen die met mij werken zeggen dat ik makkelijk en goed ben in het contact met patiënten, snel dingen opneem, mijn verantwoordelijkheid neem, enthousiast ben en initiatief toon. Daarnaast ben ik sportief, spontaan en doelgericht.

Ik vind het fijn om hands-on te behandelen. Hierbij kun je naar mijn mening het beste klacht lokaliseren en behandelen. Uiteraard dient dit wel in combinatie met oefentherapie te gebeuren want anders zijn de patiënten zo weer terug bij af. Binnen de fysiotherapie wil ik mij graag verder ontwikkelen in de richting van manuele therapie en/of sportfysiotherapie.

Tijdens mijn werkzame carrière als fysiotherapeut heb ik geleerd om breder te kijken dan naar de klacht zelf. Ik ben van mening dat een klacht nooit op zichzelf staat en altijd in combinatie staat met de manier van bewegen van de desbetreffende persoon.

Op dit moment loop ik hard en sport ik in de sportschool. Het roeien wil ik weer gaan oppakken maar dan op een lager niveau dan voorheen.

Met met mijn sportachtergrond en met mijn interesse in bijna alle sporten behandel ik met plezier zowel niet sportgerelateerde als sportgerelateerde blessures!

Maak een afspraak of neem contact met ons op