lotti-1

T: 020-2610274

M: lotti@fysiocentrumamsterdam.nl

BIG-nummer: 49923195204

Fysiotherapeut

  • Osteopaat i.o.
  • Algemeen fysiotherapeut
  • Fasciaal Distorsie Model (FDM)

Lotti heeft ruime jaren werkervaring als algemeen fysiotherapeut en volgt momenteel de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy in Zeist.

Zij is een waardevolle en meedenkende collega bij Fysio Centrum Amsterdam. De uitdaging om de oorzaak achter de klacht te vinden, maakt haar een gedreven therapeut, waar zij de combinatie van fysiotherapie en osteopathie toepast. Door de oorzaak van de klacht te achterhalen is de kans op een recidief kleiner, wat haar patiënten als zeer prettig ervaren. Ze kijkt naar de mens als geheel, waar zij alle lichaamssystemen (denk aan het spier- en skeletsysteem, het orgaansysteem, het vasculaire systeem etc..) weet te combineren. Lotti is een therapeut die precies en zorgvuldig werkt, u mee neemt in het behandelproces en u zoveel mogelijk leert over uw eigen lichaam.

Naast haar passie en gedrevenheid in haar werk, is zij ook fanatiek hockeyster waar zij heel wat uren op het hockeyveld te vinden is.

Lotti is werkzaam op de locaties Overtoom en Zuid-Oost en staat voor u klaar als u met uw fysieke klachten verder wilt komen.

Maak een afspraak of neem contact met ons op