thom-portret

T: 020-2610274

M: thom@fysiocentrumamsterdam.nl

BIG-nummer: 39919885304

Fysiotherapeut

  • Dry-Needling Specialist
    • Extremiteiten (armen-benen)
    • Wervelkolom
  • Werkgerelateerde/houdingsgerelateerde klachten
  • Orthopedische revalidatie
  • Hockey gerelateerde klachten

Sinds 2015 is Thom een van de vaste therapeuten van Fysio Centrum Amsterdam. Passie, enthousiasme en breed assortiment aan kennis zijn veelvuldige termen die terug komen vanuit patiënten als het gaat om de trajectne die met Thom zij doorlopen.

De patiënt staat centraal, zo snel mogelijk werken naar een realistisch doel en patiënten voorzien van de benodigde informatie ter bevordering van herstel zijn dan ook termen die hij veelvuldig aanhaalt.

Door zijn jarenlange actieve participatie in de sportwereld is het voor Thom een nachtmerrie om niet te kunnen sporten omwille van lichamelijke klachten en blessures. Hij zal u dan ook met de benodigde middelen zo snel mogelijk willen helpen om u zo goed en snel mogelijk weer te laten deelnemen aan uw sport.

In de loop der jaren heeft Thom zijn kennis en vaardigheden weten te ontwikkelen met de opleiding Dry-Needling. Hiermee kunnen uw spier- en uitstralingsklachten middels een behandeltechniek met een naaldje snel en effectief worden behandeld. Denk hierbij aan hoofdpijnklachten, uitstralingen in de arm vanuit o.a. werkhouding en onderrug-bil-beenklachten.

Een afspraak met Thom inplannen kan op de vestigingen Baarsjesweg en Amstelstraat. Hier staat hij meerdere dagen van de week graag voor u klaar om uw fysieke doelen te bereiken.

Maak een afspraak of neem contact met ons op