thom-portret

T: 06-45642029

M: thom@fysiocentrumamsterdam.nl

BIG-nummer: 39919885304

Fysiotherapeut

Medical Taping specialist
Dry Needling specialist
Hockeyklachten

Al jaren behandel ik met veel passie en plezier klachten aan het houding- en bewegingsapparaat bij Fysio Centrum Amsterdam. Deze passie blijft ontstaan door de grote variëteit aan klachten in de praktijk, de vele behandelmogelijkheden en natuurlijk het uiteindelijke behandelresultaat! U ondersteunen met persoonlijke fysiotherapie staat voor mij centraal.
Door mijn actieve participatie in de sportwereld is mijn grootste nachtmerrie om niet te kunnen sporten omwille van lichamelijke klachten / blessures. Ik zal dan ook al mijn kennis en vaardigheden inzetten om u in uw persoonlijke behandeltraject te begeleiden in u zo snel mogelijk weer aan het sporten te krijgen.
Door de kennis en vaardigheden als algemeen fysiotherapeut te combineren met een specialisme Dry-Needling kan ik u voorzien van effectieve behandelingen. Door met u naar de kern van het probleem te zoeken en hier met deze specialisme ook toe door te dringen kunnen zorgen voor snel en goed herstel.
Ik ben meerdere dagen van de week aanwezig op locatie Fysio Centrum Amsterdam – Baarsjesweg.
Graag zou ik u verwelkomen in een van onze praktijken om te kijken wat ik of een van mijn collega’s voor u kunt betekenen.

Maak een afspraak of neem contact met ons op