Manuele Therapie Amsterdam

Manuele therapie in Amsterdam

Fysio Centrum Amsterdam (FCA) biedt manuele therapie. Onze manueel therapeuten in Amsterdam zijn gespecialiseerd in het behandelen van o.a.: hoofd-en nekpijn klachten, lage rugklachten met/zonder uitstraling, hoge rugklachten met/zonder uitstraling, duizeligheid bij het bewegen van de nek en heupklachten, knieklachten, arm- en beenklachten.

Het doel van manuele therapie is het reduceren van pijn op korte termijn, het beter laten functioneren van gewrichten, verbeteren van houding en het herstellen van de balans in het lichaam. Manuele therapie is een universitaire Master-specialisatie in de fysiotherapie voor het behandelen van neuro-musculo-skeletale (zenuw-, spier- en botstelsel) klachten, gebaseerd op klinisch redeneren, waarbij gebruik wordt gemaakt van manuele technieken en oefeningen. Onze manuele therapie in Amsterdam wordt opgesteld volgens de meest recente wetenschappelijke onderzoeken waarbij gebruik wordt gemaakt van een biopsychosociaal (lichaam en geest) behandelmodel afgestemd op elke individuele patiënt. Op basis van het onderzoek wordt de beste zorg geboden. De manuele therapie kan bestaan uit: mobilisaties (gecombineerde bewegingen), manipulaties (versnelde beweging) en/ of oefeningen. Vaak wordt bij onze manuele therapie in Amsterdam een combinatie van deze methodes gebruikt.

Voordat de manueel therapeut van ons centrum in Amsterdam u behandeld wordt eerst met u overlegd wat de beste behandelmethodes zijn. U bepaald samen met de expertise van de manueel therapeut welke behandelmethode wordt toegepast. Door zijn of haar gespecialiseerde opleiding is de manueel therapeut bij Fysio Centrum Amsterdam (FCA) uitstekend in staat om de oorzaak van de klacht te bepalen. Onze manuele therapie in Amsterdam geeft vaak direct resultaat; minder pijn en gemakkelijker bewegen. En onze manuele therapie in Amsterdam wordt meestal vergoedt door uw zorgverzekering.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Amsterdam?

Geen verwijzing nodig

Screening, intake en onderzoek

Persoonlijk behandelplan

Een totaal behandeling

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons