Binnen Fysio Centrum Amsterdam (FCA) heerst er een grote affiniteit met sporters. Zo hebben wij verschillende samenwerkingen met sportverenigingen. Daarnaast worden vele sporters begeleidt om hun doel waar te maken, zowel op recreatief als op topsport niveau.

Door ervaring op Olympisch niveau heerst er binnen FCA veel kennis op het gebied van roeiklachten. Niet alleen het verhelpen van klachten, maar ook het analyseren van de technische beweging en een preventief beleid worden behandeld.

Door de complexiteit van de beweging in het roeien is deze sport gevoelig voor klachten. Hierdoor vergt dit veel van het lichaam. Zodra het lichaam niet in optimale conditie is wordt de kans groot dat er klachten zullen ontstaan.

roeiblessures

In onze praktijken zijn er specifieke roeiklachten die vaak worden teruggezien:

  • Lage rug klachten
  • Nek-schouder klachten
  • Spierscheuren a.g.v. overbelasting
  • Overbelasting peesweefsel

Bent u roeier en herkent u zich in een van deze klachten? Heeft u klachten uit het roeien en bent u benieuwd waar deze specifiek vandaan komen? Of wil u graag preventief aan de slag..
Fysio Centrum Amsterdam zorgt voor een specifieke en gerichte behandeling voor uw (roei)klachten en zal professionele hulp bieden om uw doelen te bereiken.

Maak een afspraak of neem contact met ons op