Sport fysiotherapie Amsterdam

Sport en fysiotherapie is helaas vaak een veelvuldig gehoorde combinatie. Onze sportrevalidatie richt zich op fysiotherapie voor (top)sporters. Dit kan een revalidatie van een blessure zijn die men heeft opgelopen tijdens het sporten. Maar een sportgerichte aanpak kan tevens zijn voor diegene die een topprestatie wil neerzetten en zich daarvoor wil voorbereiden.

Zo kan een (sport)massage als voorbereiding op een hardloopwedstrijd de prestatie bevorderen en zorgen voor minder reactie na de inspanning. Onze (sport)fysiotherapeuten behandelen o.a. hardlopers, zwemmers, badmintonners, voetballers, roeiers, hockeyers en snowboarders. Ook kan onze sportfysiotherapie in Amsterdam u weer op uw oude sportniveau brengen na uw operatie zoals een voorste kruisband operatie, meniscusingreep of een andere operatie. Onze (sport)fysiotherapeuten en oud (top)sporters begrijpen uitstekend wat er komt kijken bij sporten.

Als ervaringsdeskundigen in de topsport analyseren onze sportfysiotherapeuten van Fysio Centrum Amsterdam je persoonlijke situatie en streven naar het bereiken van het herstel binnen de gestelde termijn. Daar waar nodig gebruiken wij onze innovatieve apparatuur, Medical Taping of andere specialisaties om jou weer snel ‘at the top of your game’ te krijgen. Sport is onze drijfveer! Onze sportfysio in Amsterdam is er alles aan gelegen u zo goed mogelijk te helpen bij uw sport. Op zoek naar sportfysiotherapie in Amsterdam? Maak een afspraak bij onze (sport)fysiotherapeut op een van onze lokaties in Amsterdam.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Amsterdam?

Geen verwijzing nodig

Screening, intake en onderzoek

Persoonlijk behandelplan

Een totaal behandeling

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons