Fysio Osdorp

Voor al uw fysieke klachten kunt u tegenwoordig terecht bij uw fysiotherapeut in Osdorp. Wij zijn gevestigd als Fysio Centrum Amsterdam Osdorp in de basic-fit aan de Pieter Calandlaan 1287. De locatie van Fysio Centrum Amsterdam Osdorp heeft verschillende fysiotherapeuten werken die allen voldoen aan de eisen van het Centraal Kwaliteits Register fysiotherapeuten.

Fysio Centrum Amsterdam streeft er naar om, als enige fysiotherapiepraktijk in Osdorp, binnen 24 uur en vaak nog dezelfde dag een afspraak in te plannen.Daarnaast zijn wij tot laat in de avond geopend zodat u ook na werktijd bij een fysiotherapeut in Osdorp terecht kan. Onze fysio in Amsterdam heeft zowel mannelijke als vrouwelijke fysiotherapeuten in dienst zodat u om redenen van geloofsovertuiging altijd bij ons terecht kan. Wij hebben ervaring met alle soorten klachten waar een fysiotherapeut invloed op kan hebben. Of u nu bent geopereerd, een blessure hebt opgelopen of een systemische ziekte heeft, uw fysiotherapeut in Amsterdam Osdorp heeft voor u de kwaliteit die u nodig heeft.

Blijf niet langer lopen met klachten die u hinderen in uw dagelijkse bezigheden, met meerdere locaties waaronder Osdorp, zijn wij een toonaangevend centrum voor fysio in Amsterdam. U kunt ons bereiken via de contactpagina op de website, bellen via ons 020 nummer of kom langs bij een van onze Fysio Centrum Amsterdam locaties om een afspraak met een van onze therapeuten te maken. Wij hopen U in de toekomst te mogen begroeten bij Fysio Centrum Amsterdam, locatie Osdorp. Op zoek naar een fysiotherapeut in Osdorp? FCA!

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Amsterdam?

Geen verwijzing nodig

Screening, intake en onderzoek

Persoonlijk behandelplan

Een totaal behandeling

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons