Is revalidatie na corona noodzakelijk voor u?

De corona pandemie is van uitermate grote invloed geweest op het leven van de mensheid in de afgelopen twee jaar. Eigenlijk draaide alles om corona en vooral om het aantal besmettingen zo laag mogelijk te houden. Hiervoor werden hele samenlevingen zelfs platgelegd. In Nederland hebben meer dan een miljoen mensen corona opgelopen. Een groot gedeelte herstelt gelukkig goed van corona. Maar een herstel kan ook langere tijd in beslag nemen. Heeft u al een onderliggende aandoening en heeft u corona gekregen? Dan is de kans dat revalidatie na corona langer duurt veel groter dan een gezond iemand die corona heeft opgelopen.

corona-revalidatie

Maak gebruik van een revalidatiecentrum na corona

Iemand die herstellende is van corona, kan nog lange tijd klachten houden, zoals kortademigheid, vermoeidheid, spierpijn en hoofdpijnklachten. Uiteraard is er niet een eenduidig beeld te geven van de corona patiënt en de daarbij behorende klachten. Dit is per patiënt verschillend en is afhankelijk van de conditie en of er andere onderliggende klachten zijn. Het kan voor een zo spoedig mogelijk herstel nodig zijn, om van een revalidatiecentrum gebruik te maken. In een revalidatiecentrum zijn namelijk alle middelen aanwezig om aan een snel herstel te werken en uw lichaam weer sterker en weerbaarder te maken.

Revalideren na corona bij Fysio Centrum Amsterdam

Moet u revalideren na corona? U doet er goed aan om contact op te nemen met Fysio Centrum Amsterdam. Wij hebben ons eigen revalidatiecentrum, waar wij u kunnen begeleiden tijdens het revalideren na corona. Wij hebben fysiotherapeuten die op vele gebieden deskundig zijn en u van goede adviezen voorzien. U zult zien dat het herstel een stuk sneller en soepeler verloopt met de juiste begeleiding. Wilt u onze begeleiding? Wij raden u aan om eerst een verwijzing te vragen bij de huisarts. Uw behandeling komt dan namelijk voor vergoeding bij de zorgverzekering in aanmerking.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Amsterdam?

Maak een afspraak of neem contact met ons op