Snelle afname van de pijn door Dry Needling

Fysio Centrum Amsterdam verzorgt tevens gespecialiseerde Dry Needling behandelingen.

Dry Needling kan worden uitgevoerd bij een myofasciaal triggerpoint (‘spierknoop’). Veel van onze patiënten hebben zo’n specifiek triggerpoint. Dit vaak zonder het zelf te weten. Al deze mensen kunnen behandeld worden met onder andere Dry Needling.

Dry Needling wordt toegepast met een acupunctuur naald waarbij telkens slechts een naald tegelijk geplaatst wordt. De naald wordt geplaatst in de zogenaamde “strakke band” en kan een local twitch respons oproepen. De local twitch respons is een gewenst effect van het Dry Needling en geeft het best haalbare resultaat.

Als Dry Needling centrum is Fysio Centrum Amsterdam een van de best gewaardeerde kleinschalige praktijken in Amsterdam. Bij ons kijgt u nog een persoonlijke behandeling op maat.

De meest voorkomende trajecten in onze Dry Needling praktijk zijn klachten aan de schouder, rug en bil regio waarbij de ‘naald interventie’ een snelle en pijnvrije methode is om meer ontspanning en bewegingsvrijheid te verkrijgen. Deze draagt enorm bij in het herstelproces en ook in de totale behandelperiode.

Dry Needling is ook een goede interventie bij klachten die al jaren lang aanwezig zijn en waarbij andere therapieën nog onvoldoende resultaat hebben geboekt.

De therapeut die bij ons de Dry Needling uitvoert is altijd een gecertificeerd fysiotherapeut die altijd de veiligheid in elk afzonderlijk geval in acht zal houden en de interventie in overleg met de patiënt zal toepassen.

Het Dry Needling Centrum in Amsterdam is perfect te bereiken met eigen vervoer of met het openbaar vervoer, de meeste openbaar vervoerslijnen stoppen binnen 1-5 minuten lopen vanaf de praktijk.

Voor onze Dry Needling is geen verwijzing nodig.

Een behandeling voor Dry Needling in het centrum van Amsterdam kunt u inplannen via de button ‘afspraak maken’ op de website of bel 020-2610274.

Dry Needling

Maak een afspraak of neem contact met ons op