Aangezichtspijn behandeling

Aangezichtspijn is best ingewikkeld. Het kan voorkomen door verschillende redenen. Een veelvoorkomende oorzaak van aangezichtspijn is een zenuw in het gezicht, genaamd de trigeminuszenuw. Die kan soms te veel geprikkeld raken en dat doet behoorlijk pijn.

Maar er zijn nog andere dingen die aangezichtspijn kunnen veroorzaken. Het kan komen door problemen met de tanden, een klap tegen het gezicht, of zelfs door dingen met de sinussen of de zenuwen.

Naast problemen met de trigeminuszenuw, die vaak de boosdoener is, kunnen ook aandoeningen zoals problemen met de kauwspieren of het kaakgewricht (TMD), infecties zoals sinusitis of zelfs migraine aanvallen die pijn in het gezicht veroorzaken. Soms blijft de reden achter de pijn een mysterie, waardoor het lastig kan zijn om precies te begrijpen waar het vandaan komt.

hoofdpijn

Hoe kunnen we aangezichtspijn behandelen?

Bij Fysio Centrum Amsterdam streven we naar uitstekende zorg, daar horen ook goede behandelingen bij. Daarom blijven we bij Fysio Centrum Amsterdam continu op zoek naar nieuwe behandelingen voor aangezichtspijn. We geloven sterk in een persoonlijke benadering. Dat betekent dat we niet alleen naar de pijn kijken, maar naar u als geheel.

Naast medicijnen die we soms voorschrijven om de pijn te verlichten, maken we gebruik van diverse benaderingen. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in technieken om aangezichtspijn te behandelen. Door middel van gerichte oefeningen en therapieën helpen we de spieren te ontspannen en proberen we de bron van de pijn aan te pakken.

Maar dat is niet alles. We begrijpen dat uw situatie uniek is. Daarom bieden we persoonlijke zorg op maat. We nemen de tijd om naar u te luisteren, uw zorgen en ervaringen te begrijpen, en vervolgens werken we samen met u aan een behandelplan dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Of u sinds kort pijn ervaart of er al een tijdje mee worstelt, we willen u graag ondersteunen tijdens het herstel.

Ons team staat voor u klaar, met als doel uw welzijn te verbeteren en u te helpen een betere kwaliteit van leven te ervaren, vrij van aangezichtspijn. Uw comfort en herstel zijn voor ons van het grootste belang.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Amsterdam?

Maak een afspraak of neem contact met ons op