Fysiotherapeut

  • Algemene fysiotherapie
  • Sportblessures en training
  • Medisch Personal Trainer
  • Orthopedische revalidatie
  • Knieklachten

Met een achtergrond in krachtsport, begrijpt Alex de uitdagingen en eisen die deze sport met zich meebrengen. Alex staat klaar om u te ondersteunen bij het herstellen van blessures en het voorkomen van toekomstige ongemakken. Zijn eigen enthousiasme voor deze sport motiveert hem om de best mogelijke zorg te bieden aan mensen met vergelijkbare interesses.

De interesse en expertise van Alex liggen met name in het behandelen van sportblessures, orthopedische revalidatie en knieklachten. Met zijn kennis van anatomie, biomechanica en fysiologie begrijpt hij hoe het menselijk lichaam reageert op verschillende vormen van stress en belasting. Of het nu gaat om een verstuikte enkel, een gespannen spier of een complexe knieblessure, Alex heeft de vaardigheden om een nauwkeurige diagnose te stellen en een persoonlijk behandelplan te ontwerpen dat gericht is op uw specifieke behoeften en doelen

Alex zijn benadering van fysiotherapie gaat verder dan alleen het behandelen van symptomen. Hij zal de tijd nemen om uw levensstijl, trainingsroutine en doelen te begrijpen om een behandelplan op maat te maken. Met zijn begeleiding en ondersteuning zult u niet alleen fysiek herstellen, maar ook de kennis en tools krijgen om uw gezondheid op lange termijn te behouden.

Maak een afspraak of neem contact met ons op