bianca-portret

T: 06-17852746

M: bianca@fysiocentrumamsterdam.nl

BIG-nummer: 49920645804

Fysiotherapeut

  • Bekkenfysiotherapeut i.o.
  • Bewegingswetenschapper VU
  • Dry needling specialist
  • Orthopedische revalidatie

Ik werk geruime tijd met veel plezier bij Fysio Centrum waar ik mij heb ontwikkeld tot een veelzijdige therapeut. Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals mobilisaties van gewrichten, losmaken van spieren door bijvoorbeeld dry needling, en oefentherapie om de patiënt sterker uit de revalidatie te helpen. Daarnaast heb ik ervaring met chronische pijnklachten waar ik voornamelijk werk met het rustig opbouwen van de belastbaarheid van de patiënt.

Voordat ik als fysiotherapeut aan de slag ben gegaan heb ik mij door middel van de opleiding Bewegingswetenschappen dieper onderlegd in de literatuur en in het fudament van bewegingen van de mens. Ik maak hier gebruik van binnen mijn therapie, om zo de mens als geheel te behandelen.

In 2018 ben ik tevens bezig met de Master Bekkenfysiotherapie in Amersfoort aan de SOMT. In deze 3 jarige opleiding zal ik mij verdiepen in de behandeling van bekkenregelateerde klachten. U kunt hier ook denken aan rugklachten, incontinentie, zwangerschap etc. Vele klachten mag en kan ik nu al behandelen.

Mijn uiteindelijke doel voor hen die door mij worden behandeld: de gewenste activiteiten weer zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren en zelfstandigheid is daarbij gewenst. Samenwerking tussen therapeut en patiënt is belangrijk.

Ik ben werkzaam op locaties in Amsterdam en Utrecht.

Ik hoop u graag op een van onze locaties te mogen verwelkomen en met uw klachten de juiste revalidatie te starten.

Maak een afspraak of neem contact met ons op