Fysiotherapeut

  • Algemeen fysiotherapeut met totaalbehandeling
  • Neurorevalidatie
  • Sportblessures

Na het afronden van zijn stage bij Fysio Centrum Amsterdam is Fabrice nu werkzaam als therapeut binnen de praktijk. Fabrice is een enthousiaste en gedreven therapeut die door middel van hands on therapie en oefeningen zorgt voor een zo goed mogelijk herstel. Zijn behandelingen zijn op maat gemaakt, waarbij de hulpvraag centraal staat. Deze behandelmethode is volgens ons totaalbehandeling concept. U wordt niet alleen gemasseerd of u ontvangt niet alleen oefeningen. U ontvangt een totaalbehandeling waarin mobilisaties, oefeningen, zelfmanagement en advies ieder zijn eigen rol hebben.

Daarnaast heeft Fabrice erg veel affiniteit met neurologische aandoeningen. Tijdens zijn studie heeft hij de minor neurorevalidatie gevolgd en is hij van mening dat het belangrijk is om binnen de mogelijkheden van de beperking toch uitdagingen te blijven vinden om zo het herstel te bevorderen.

In zijn jeugd heeft Fabrice op hoog niveau gehockeyd en gegolft. Hierdoor weet hij hoe vervelend sportblessures kunnen zijn. Om belemmerd te zijn in een activiteit die je het liefst doet is erg onprettig, dus zal hij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer op hoog niveau kunt sporten.

Fabrice kijkt er naar uit om u te ontmoeten.

Maak een afspraak of neem contact met ons op