Fysiotherapeut

  • Sportklachten / orthopedische revalidatie / neurologische revalidatie / longklachten

Sophie heeft haar opleiding Fysiotherapie afgerond aan een van de hoogst gewaardeerde Fysio-universiteiten van Engeland, the University of Liverpool. Voordat Sophie naar Nederland kwam heeft zij in Engeland op diversie gerenommeerde fysiotherapie afdelingen gewerkt zoals orthopedische revalidatie (inclusief na chirurgie), sportklachten, neurologische revalidatie, longklachten en IC-revalidatie.

Door haar werkervaring en opleidingen heeft Sophie een zorgzame manier van werken. Zij zorg voor een goede verstandhouding met haar patiënten. Sophie kijkt naar het hele plaatje en neemt de tijd om te luisteren naar de zorgen en doelen van haar patiënten.

Sophie heeft op hoog niveau ballet gedanst. Zo heeft zij gedanst met de Legat Ballet School en English Youth Ballet. Daarna stage lopen bij het Nationale Opera en Ballet was voor haar een droom die uitkwam. Sindsdien heeft zij een passie voor dans gerelateerde klachten. De behandeling van sportklachten heeft echter nog meer haar aandacht.

Sophie is werkzaam op de locaties Baarsjesweg en Zuid en ziet er enorm naar uit samen met u te werken om uw klachten te verminderen en uw doelen te bereiken!

Maak een afspraak of neem contact met ons op