fca-foto-soraya

T: 020-2610274

M: soraya@fysiocentrumamsterdam.nl

BIG-nummer: 89924830204

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut is het voor Soraya belangrijk dat zij u op de meest gepaste manier kan helpen. Haar persoonlijk aanpak en het kijken naar de klacht met een frisse blik maken haar behandelingen persoonlijk en op maat voor elk van haar clienten. Met haar enthousiaste en gedreven houding zal ze samen met u werken aan het behalen van uw doelen.

Als hockeyer van oorsprong, heeft Soraya haar passie voor het menselijk lichaam gevonden toen ze met haar eigen blessures bij de fysio terecht kwam. Tijdens haar revalidatie heeft zij ingezien wat voor belangrijke rol de fysiotherapeut speelt in het herstel. Sindsdien is zij gemotiveerd om anderen daarbij te helpen.

Door de jaren heen heeft zij haar horizon verbreedt en ligt haar interesse niet meer alléén bij sport, alle soorten klachten zijn bij haar welkom. Verder is ze momenteel haar master Health Sciences aan de VU aan het afronden met als doel zich verder te ontwikkelen binnen de fysiotherapie.

Zij is al enige tijd werkzaam bij Fysio Centrum Amsterdam. Soraya blinkt uit in haar oplossingsgerichte manier van denken, keer op keer probeert zij het beste uit jou en zichzelf te halen. Communicatie is voor haar een kernkwaliteit, je voelt je snel bij haar op je gemak.

Soraya zal met je samen werken aan een beter functioneren zonder klachten!

Maak een afspraak of neem contact met ons op