fca-foto-soraya

T: 020-2610274

M: soraya@fysiocentrumamsterdam.nl

BIG-nummer: 89924830204

Fysiotherapeut

Tot op een aantal jaar geleden heb ik op hoog niveau gehockeyd tot ik werd geveld door een hardnekkige blessure. Er bestond bij mij veel angst om het feit dat ik mijn passie niet meer kon beoefenen. Ik kwam toen voor het eerst in aanraking met de fysiotherapeut. Door goede begeleiding, training en communicatie ben ik er weer bovenop gekomen en kon ik mijn hockey carrière weer hervatten. Deze combinatie van behandelen tracht ik dan ook dagelijks toe te passen in mijn eigen behandelingen. Toentertijd was ik zo onder de indruk van het beroep fysiotherapeut dat het mij heeft doen besluiten om fysiotherapie te studeren.

De studie fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en tot op de dag van vandaag ben ik gemotiveerd mensen op diezelfde manier te helpen als ik toen zelf ben geholpen.

Naast mijn passie voor sport ben ik ook zeer leergierig. Om die reden ben ik dit jaar de premaster Health Sciences gestart om volgend jaar een master binnen de gezondheidszorg te beginnen. Ik wil mijn visie binnen de deze sector verbreden het liefst in combinatie met dit mooie vak, fysiotherapie.

Met veel plezier ga ik graag met u de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat u weer op het gewenste niveau zal functioneren!”

Maak een afspraak of neem contact met ons op