Fysiotherapie Amsterdam Zuid

Welkom bij Fysio Centrum Amsterdam- Zuid

Met ons enthousiaste team verwelkomen wij u in onze nieuwste locatie Amsterdam Zuid op de A.J. Ernststraat. Ervaart u lichamelijk klachten in uw dagelijks leven, tijdens het sporten of andere werkzaamheden, dan bieden wij de zorg die u zoekt. Door middel van fysiotherapie in Amsterdam Zuid verminderen wij klachten die u ervaart aan spieren en gewrichten. Wanneer u klachten aan het bewegingsapparaat ervaart kan dit zeer vervelend zijn. Verschillende oorzaken kunnen hieraan ten grondslag liggen. Hierbij kunt u denken aan overbelasting, houding, ongevallen of systematische aandoeningen.

Tijdens de eerste afspraak met de fysiotherapeut in Amsterdam Zuid zal er op basis van een vraaggesprek dieper in worden gegaan op uw klachten. Op basis van dit vraaggesprek zal de fysiotherapeut in Amsterdam Zuid het lichamelijk onderzoek starten. Op deze manier kan de fysio in Amsterdam Zuid een volledig beeld vormen, waarna samen met u een behandelplan kan worden opgesteld. Het behandelplan kan bestaan uit mobilisaties, massages, medical taping, oefentherapie of andere handelingen. Fysio Centrum Amsterdam- Zuid is onder andere gespecialiseerd in rug- en nekklachten.

Voor de regio Amsterdam Zuid en Buitenveldert bieden wij onder andere:

Manuele therapie
Dry- needling
Medical taping
Sportrevalidatie
Post-operatieve revalidatie

De fysiotherapeut in Amsterdam Zuid behandelt u volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Amsterdam Zuid, waar u door vakkundige fysiotherapeuten wilt worden geholpen en zo snel mogelijk weer aan de slag kunt? Dan bent u bij Fysio Centrum Amsterdam locatie Zuid bij het juiste adres.

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Amsterdam?

Geen verwijzing nodig

Screening, intake en onderzoek

Persoonlijk behandelplan

Een totaal behandeling

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons