Fysiotherapie Osdorp

In de Basic-Fit aan de Pieter Calandlaan 1287 in Osdorp bevindt zich een van de vestigingen van Fysio Centrum Amsterdam. Op deze locatie bieden wij kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie in Amsterdam Osdorp en daarbuiten.

Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor u in dien u aanvullend voor fysiotherapie bent verzekerd bij ons altijd welkom bent. Uw fysiotherapie in Osdorp zal dan worden vergoedt door uw zorgverzekeraar. Op onze fysiotherapielocatie in Osdorp hebben wij de mogelijkheid om “hands-on” te behandelen en kunnen we uw klacht middels oefentherapie verhelpen middels de vele apparaten en trainingfaciliteiten van de Basic-Fit sportschool. Om bij een van de locaties van Fysio Centrum Amsterdam behandeld te worden hoeft u geen lid te zijn van de Basic-Fit op de Locatie Osdorp of Nieuwezijds Kolk of Utrecht, ook niet als we met u gaan trainen in de sportschool.

Bent u onzeker of u fysiotherapie in Osdorp nodig heeft? Maak dan een afspraak via onze website of kom naar een van onze locaties (Amsterdam Centrum, Zuid, Osdorp en in Utrecht) om een afspraak te maken voor een Gratis Medisch Consult. Sport u bij deze sportschool? Dan kunt u aan de balie uw naam en telefoonnummer achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Mocht er uit het gratis consult blijken dat het waardevol is om een traject fysiotherapie in Amsterdam Osdorp te starten dan bent u van harte welkom op onze locatie in Amsterdam Osdorp!

Hoe werkt het bij Fysio Centrum Amsterdam?

Geen verwijzing nodig

Screening, intake en onderzoek

Persoonlijk behandelplan

Een totaal behandeling

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Klanttevredenheid

Wat onze klanten zeggen over ons